Tiltak Corona

Kjære kunder, leverandører og andre forbindelser,

Toyota Sørvest har åpent på alle avdelinger.

Vi har alle et felles samfunnsansvar for å begrense spredningen av Corona-viruset, og vi har derfor innført ekstraordinære tiltak for å sikre at vi til enhver tid skal kunne levere de beste kundeopplevelsene vi kan under omstendighetene, samtidig som vi ivaretar din og vår sikkerhet.

Vi har forståelse for at noen av forskjellige årsaker ikke kan eller vil levere eller hente bil hos oss nå. Hvis dette omfatter deg; kontakt oss på responsknapper under eller på tlf 51 82 25 00, så prøver vi å finne en god løsning sammen.

Har du symptomer på Corona og/eller er i karantene/isolasjon? Da ser vi helst at du kontakter oss for å gjøre ny avtale etter karantetidens utløp.

Med vennlig hilsen

alle oss i Toyota Sørvest

 

Vi oppdaterer denne siden fortløpende ved endringer eller nye tiltak.

Det er viktig både for oss og for samfunnet for øvrig at vi holder hjulene i gang så godt som vi kan slik at vi er best mulig rustet når ting begynner å normaliseres.

  • Vi tilbyr nå opp til 90 dager (tidl. 60) rente- og avdragsfri periode gjennom Toyota Betalingsutsettelse av verkstedfakturaer i samarbeid med Toyota Financial Services.
  • Også i samarbeid med Toyota Financial Services tilbyr vi gode løsninger på bilfinansiering, blant annet med mulighet for betalingsutsettelse både på nye og løpende finansavtaler.
  • Noen åpningstider er justert, følg lenke for åpningstider Forus og Mariero.

For din og vår trygghet i butikk:

  • Vi håndhilser ikke for tiden. Men vi har et nikk og et smil på lur.
  • Vi holder èn-meters regelen blant annet ved plassering av stoler i kundelounger og ved at vi har opprettet en "nøytral sone" foran kundemottak i forbindelse med verksted inn-/utlevering av biler og/eller deleleveranser. Vi står sammen ved å holde avstand.
  • Rengjøringsfrekvensen er økt, med spesielt fokus på kontaktflater som har hyppig berøring; dørhåndtak, trappegelender og lignende.
  • Vi lar i størst mulig utstrekning innvendige dører stå åpne for å minimalisere kontakt på dørhåndtak.

Din bil og våre biler:

  • Mekanikerne våre kjører kundebiler med engangs ratt-/setetrekk og hansker. Alt byttes minst èn gang pr bil de håndterer.
  • Vi oppfordrer til bruk av engangshansker ved prøvekjøring av demonstrasjons-/bruktbiler. Kontaktflater i alle våre biler blir behandlet med desinfiserende midler etter bruk.
  • Vi minner om at vi har nøkkeldropp både på Forus og på Mariero dersom du ikke har lyst å komme inn i butikken.

Skal du levere bil på verksted, men ønsker ikke å komme inn i butikken? Bruk nøkkeldroppen på utsiden av byggene våre.

Husk å merke nøkkel med registreringsnummer og et telefonnummer som vi kan nå deg på.

Nøkkeldropp Forus, ca 15 meter til venstre for hovedinngang Toyota. Kulepenn og merkelapper i boksen til venstre, nøkkelinnkast i skuffen til høyre.

Nøkkeldropp Mariero. Like til høyre for inngang Toyota, det ligger merkelapper og kulepenner i postkassen.

Når du leverer bilen hos oss, så skal vi for din og vår skyld holde avstanden som myndighetene har anbefalt.

Kundemottak Forus

Kundemottak Mariero

Kundemottak Bilfiks