Septemberkampanje

Brukte Yaris med solide valgløfter!

Det beste valget i september 2019?

En brukt Toyota Yaris fra Toyota Sørvest!

Følg knappen under for å se utvalget. Du kan selv beregne finansieringstilbud i hver enkelt bils annonse. Rente fra 3,55 % ved 35 % egenandel i form av innbetaling eller innbyttebil.

Valgløfte 1:

kr 10.000 drivstoff m.m. inkl. i prisen.

Velger du en av våre brukte Yariser i løpet av september 2019, så får du med en Bilhuset-brikke hvor det står kr 10.000 på kontoen. Med den brikken kan du fylle drivstoff eller spylervæske på Bilhusets bensinstasjon, eller du kan vaske bilen i Bilhusets vaskeautomater/selvvaskhall.

For veldig, veldig mange så betyr det at du kan kjøre fram til julen 2020 uten å betale selv for drivstoff på Yaris'en din.

Andel valgflesk: 0!

Valgløfte 2:

Toyota Originalservice inkl. i prisen.

Alle brukte biler vi selger gjennomgår en grundig kvalitetetskontroll før utlevering. I tillegg så skal du som kjøper brukt Yaris av oss i september 2019 ikke betale noenting for neste Toyota Originalservice som bilen skal ha. Vi har riktignok ett forbehold, og det er at servicen skal utføres på et av verkstedene til Toyota Sørvest, utover det er det ikke noen ting om eller hvis.

Andel valgflesk: 0!

Valgløfte 3:

Norges mest elskede småbil.

Velger du en av våre brukte Yariser, så blir du eier av det som vi ubeskjedent valgt å kalle "Norges mest elskede småbil" siden debuten i 1999. Vi skal kanskje være litt forsiktige med å love at absolutt alle blir like kjempefornøyde, men vi tør likevel påstå at man trenger ikke mange fingre for å telle misfornøyde Yaris-eiere.

Andel valgflesk: OK da, kanskje litt. Men bare kanskje. Og veldig lite.

Ikke noe "...ikke rom i budsjettet..."

Ikke noe "...vi har dessverre ikke flertall for dette..."

Ikke noe "...må først ha en konsekvensutredning..."

Ikke noe "...å nei, det var ikke det vi sa..."

Ikke noe noenting!