Hjulskiftdager hos Toyota Sørvest

Hjulskiftkvelder 27. oktober og 3. november

 

Så er det den tiden på året igjen, når nedbøren får noen av oss til å tenke at livbåt kanskje hadde vært like greit som vinterhjul. Men trekkfuglene har altså tenkt sitt en stund, og det rapporteres fra dalstroka innafor og høyereliggende strøk både at nedbøren der tidvis er hvit, og at fuktigheten på asfalten av og til har fast form.

Hva så?

Det betyr at tiden nærmer seg for hjulskift. Men du behøver ikke tenke på tunge løft, skitne hjul, kalibrering av dekktrykksensorer osv. Bestill tid på et av våre verksteder under hjulskiftdagene, så skifter vi hjulene dine for kr 399,- mens du venter. Hvis du sliter litt med å komme fra på dagtid i ukedagene, så legger vi opp til hjulskift både på verksted Forus og Mariero fra 16:00-19:00:

  • tirsdag 27. oktober
  • tirsdag 3. november

Husk å ta med:

  • Vinterhjulene - selvfølgelig
  • Muttersett. Dersom det ene hjulsettet ditt er på aluminiumsfelger, og det andre på stålfelger, så skal det nesten helt sikkert også være to sett hjulmuttere, og så er det mulig at det er to forskjellige muttersett dersom du har aluminiumsfelger på begge hjulsettene.
  • Hjulkapsler - hvis du har, og de ikke står på sommerhjulene.

Husk å bestille tid på forhånd, vi legger ikke opp til drop-in.

Det er vanligvis en del flere mennesker innom hos oss i hjulskiftsesongen enn på vanlige dager. Vi minner derfor om:

Hold avstand til hverandre.

Vask/sprit hender. Vi har dispensere både her og der, engangshansker er også tilgjengelige.

Har du Covid19-symptomer, eller mistenker at du kan ha det; hold deg hjemme.

Vi desinfiserer kontaktflater på bilen etter at vi er ferdig med den.

Har bilen din smartnøkkel, så er det veldig greit om du putter den i en liten plastpose når du leverer den fra deg. Nøkkelen, altså...

Litt om dekkene:

I perioden 1. november til første mandag etter 2. påskedag, er minimum tillatte mønsterdybde på person- og varebiler 3 millimeter uansett dekktype. Du bør imidlertid vurdere skift dersom dekkene er slitt ned til 4 millimeter. Da er dekkenes egenskaper såpass kraftig redusert at tiden er inne for noe nytt. Kontakt oss gjerne for pristilbud.

Husk at dersom du har pigger i vinterhjulene dine, så har du i prinsippet ikke lov til å sette dem på før 1. november.

Du kan lese mer om dekk på siden til Statens vegvesen.

Gratis hjulskift?

Det er ikke mye i verden som er gratis, men dersom du får utført Toyota Originalservice på bilen din hos oss i perioden 22. oktober og ut året, så er hjulskift inkludert i prisen.

Du kan lese mer om Toyota Originalservice og andre kundefordeler bak knappen under.

Mens du venter...

...på at hjulene blir satt på bilen din, så har vi litt vått og litt tørt i kundeloungen. Der finner du også wifi hvis du vil på nett.

Hvis du har lyst, så demonstrerer helt sikkert en av selgerne våre en ny Toyota for deg, vi har mange gode tilbud for tiden. Kanskje en prøvekjøring frister? Du finner også et godt utvalg pent brukte biler hos oss.