Hjulskiftdager hos Toyota Sørvest 23. april til 3. mai

Hjulskiftkvelder 23. og 30. april 15:30-19:00

Jepp! Det sies at "Vibå e komt", og snøklokker og krokuser er i full sving, og faktisk allerede avblomstret her og der. Da vet du at tiden er inne for å få gjort noe med hjulene til Toyota'en din også.

Glem tunge løft, skitne felger og gjenstridige hjulmuttere. Vi tar jobben for deg på din Toyota for kr 399,-. Da passer vi på å kalibrere lufttrykksensorer også hvis nødvendig.

Husk å ta med muttersett til sommerhjulene hvis de er annerledes enn til vinterhjulene. Hvis du har stålfelger på det ene settet, og aluminumsfelger på det andre, så er det nesten helt sikkert at du skal ha to sett muttere.

Bestill tid på knappen under - velkommen skal du være!

PS: Hvis du helst vil ha sommerhjulene på før påske, så har du lov å spørre oss om det også.

PS2: Vi booker tett, så vi (og de som er booket etter deg) blir veldig glad om du klarer å levere nøkkelen hos våre kunderådgivere minst 5 minutter før avtalt tid.

Vi minner om at hjulskift er inkludert i prisen dersom du bestiller og får utført Toyota Originalservice hos oss i perioden 4. april til 16. mai.

Toyota Originalservice hos oss er vårt beste ettersyn, med bl.a:

  • Softwareoppdateringer direkte fra fabrikk.
  • Et ekstra år hybrid batterigaranti (fram til bilen er 10 år).
  • Forlenget Toyota Eurocare veihjelpsavtale til neste serviceintervall (fram til bilen er 15 år).

Mens du venter...

...på at hjulene blir satt på bilen din, så har vi litt vått og litt tørt i kundeloungen. Der finner du også wifi hvis du vil på nett.

Hvis du har lyst, så demonstrerer helt sikkert en av selgerne våre ny Toyota for deg. Helt nye RAV4 og Corolla er på plass, og vi har fått oppgradert Prius hvor mulighet for 4WD er en av nyhetene. I tillegg har vi bl.a. jubileumsmodellen Yaris Y20 og populære Toyota C-HR osv.

Kanskje en prøvekjøring frister? Eller en av våre utvalgte Toyota Plus bruktbiler?

Er dekkhotell noe for deg?

Er du lei av å slite på store hjul inn og ut av bagasjerom? Vil du ha frigjort plassen i garasje/carport/bod eller hvor du nå oppbevarer hjulene dine? Da kan det være at svaret på spørsmålet over er "ja", og det kan vi hjelpe deg med.

Dekkstra

er vår samarbeidspartner innen dekk i Bilhuset. Topp moderne anlegg med god og trygg lagring av hjulene dine. Med kapasitet på 6500 hjulsett er Dekkstra Rogalands største dekkhotell.

Trykk på knappen under for å komme til Dekkstra hjemmeside.