Bekymringsfritt bilhold

I Toyota er vi opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Hver eneste Toyota leveres med 5 års garanti, full oppfølging av din bils tilstand, samt 12 måneders medlemskap i Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, også førerfeil. Får du utført Toyota Originalservice hos oss, legger vi automatisk inn 12 måneder/15.000 kilometer dekning inntil bilen når 15 års alder. Vi kaller det bekymringsfritt bilhold.

Originalservice

Originalservice

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde. Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 5 år, med mulighet til forlengelse.

Express Service

Express Service

Få utført service/vedlikehold mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Når du leverer bilen til service ønsker du som kunde at dette selvfølgelig utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag. Servicen tar kun 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender.

Bilglass

Bilglass

Vi skifter eller reparerer skader på bilglass. Ofte kan vi rette skaden på minutter, uten kostnad for deg som bileier.

EU-kontroll

EU-kontroll

Alle personbiler kalles inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen. Eventuelle mangler må utbedres før den blir godkjent. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota. Det er vi som KAN Toyota.

Dinitrol understellsbehandling

Dinitrol understellsbehandling

Understellsbehandling for din bil forbedrer bilens levetid og verdi. Vårt verksted på Forus er autorisert Dinitrol Senter, og kan utføre understellsbehandling på din bil, uansett merke.

TSV Økonomiservice

TSV Økonomiservice

Få utført service/vedlikehold av mekanikere som er spesielt utdannet for vedlikehold av Toyota. Når du leverer bilen til service ønsker selvsagt du som kunde at dette utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling, selv om den er blitt noen år. Vi har derfor utviklet TSV Økonomiservice slik at du kan få et tilpasset servicetilbud til din Toyota.

Eurocare

Eurocare

Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, har du i tillegg med Toyota Eurocare tryggere bilkjøring overalt hvor du ferdes.

Helsesjekk

Helsesjekk

Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien. Alle autoriserte Toyota-verksteder er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler kan tilby via våre online-systemer mot fabrikk. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør fra Toyota er utviklet og produsert med samme omhu, kvalitet og fokus på detaljer som Toyotas bilmodeller. Det er nøye tilpasset den modellen du har valgt for å gi bilen et personlig preg og gjøre den mer komfortabel og praktisk. Ethvert element som bærer Toyota-merket er omhyggelig testet, du kan derfor være trygg på påliteligheten og slitestyrken til alle våre produkter.

ABC for Toyota-eiere

ABC for Toyota-eiere

Når du kjøper en Toyota så har du all mulig grunn til å føle deg trygg. Med Toyotas kvalitet og driftsikkerhet, med vår originalservice, Toyota Eurocare, vår finansierings- og fleksible ordninger er det meste på plass for at du skal ha et bekymringsfritt bilhold. Likevel kan det være smart å sette seg inn i alle tilbudene vi har for deg som kunde slik at du skal få mest mulig ut av ditt bilhold.

Toyota Service Management

Toyota Service Management

Når bilen din får service hos et TSM-sertifisert Toyota-verksted, får du gleden av verdens mest effektive produksjonssystem (TPS).

Prisskjema verkstedtjenester

Prisskjema verkstedtjenester

Alle bilverksteder er pålagt å legge prisopplysninger på egen hjemmeside. Vi gjør oppmerksom på at prisene angitt er eksempler basert på modell og kjørelengde, og at andre modeller og/eller kilometerintervaller kan forskyve prisbildet. Men du vil alltid kunne få oppgitt en fastpris på reparasjon og/eller vedlikehold hos oss basert på din bils alder, kjørelengde og tilstand.

Fabrikkinnkallinger

Fabrikkinnkallinger

Toyota setter pålitelighet og sikkerhet svært høyt, og i tilfeller hvor det konstateres avvik fra produktstandard, kalles biler inn for utbedring.