Bilglass

Ikke la en steinsprut bli en stein i skoen

Vi kan rette glasskader - ofte i løpet av minutter.

Reparasjon eller bytte av frontrute

Vi har erfaring med reparasjon og skifte av bilglass, og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Når vi bytter frontruter, sikrer vi kvaliteten på deler og jobb, og sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.

Hvorfor er det så viktig å velge et Toyota-verksted?

Toyota setter strenge kvalitetskrav til produsentene, og har avtale med noen få bilglassfabrikanter. Vi leverer kun originaler ruter og setter krav til passform og sikkerhet. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet.

Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute, herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten:

  • Lys/regnsensor
  • Filskiftvarsler eller -assistent
  • Head Up Display - instrumenter i frontruten
  • Filter som styrer klima-anlegget
  • Polyurethane basert rutelim.

Det koster ikke noe

Det er strengt tatt ikke helt riktig, men det trenger ikke koste deg noe. Toyota forsikring og mange andre forsikringsselskaper anbefaler å benytte merkeverksted, og dekker utgifter til reparasjon eller skifte av rute når du har kasko- eller delkaskoforsikring uten bonustap. Med Toyota forsikring slipper du egenandel ved skifte av rute også, dog ikke mer enn èn gang pr forsikringsår.

Alle sier at de benytter ruter tilsvarende original kvalitet, men hvorfor skal du ta til takke med noe annet enn originalruter når prisen er den samme?