Bilglass

Ikke la en steinsprut bli en stein i skoen

Vi kan rette glasskader - ofte i løpet av minutter.

Reparasjon eller bytte av frontrute

Vi har erfaring med reparasjon og skifte av bilglass, og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig å ta kontakt snarest mulig - en skadet frontrute er ømfintlig for bl.a. temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er eller blir skaden for stor til å repareres må frontruten byttes. Når vi bytter frontruter sikrer vi kvaliteten på deler og jobb, og sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.

Hvorfor er det så viktig å velge et Toyota-verksted?

Toyota setter strenge kvalitetskrav til produsentene, og vi leverer kun originale ruter og med de høyeste krav til passform og sikkerhet. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet.

Stadig flere biler har også tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute, herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten, f.eks.:

  • Lys/regnsensor
  • Filskiftvarsler eller -assistent
  • Head Up Display - instrumenter i frontruten
  • Filter som styrer klima-anlegget
  • Polyurethane basert rutelim.

Det koster ikke noe

Det er strengt tatt ikke helt riktig, men det trenger ikke koste deg noe. Toyota forsikring og mange andre forsikringsselskaper anbefaler å benytte merkeverksted, og dekker utgifter til reparasjon eller skifte av rute uten bonustap når du har kasko- eller delkaskoforsikring. Med Toyota forsikring slipper du egenandel ved skifte av rute også, dog maksimalt èn gang pr forsikringsår.

Hvorfor ta til takke med ruter "tilsvarende original kvalitet" når du kan få originalruter hos oss uten at det koster deg mer?