Tilbake på veien etter bare 60 minutter

Få utført service/vedlikehold mens du venter; dobbelt så mye oppmerksomhet, det går dobbelt så fort å gjennomføre servicen - men prisen er den samme. Når du leverer bilen til service ønsker du som kunde selvfølgelig at dette utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg.

Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag. Servicen tar kun 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender.

*Bestill online

"Gjør-det-selv" verkstedbestilling. Du får opp meny over foreslått serviceintervall med grunnpakke og mulig tilleggsarbeid. Alt er ferdig priset slik at du har full oversikt, og du finner selv dato/klokkeslett som passer deg i kalenderen vår. Hvis du trenger (og kan ta) EU-kontroll samtidig med Toyota Originalservice, så får du EU-kontrollen til halv pris. Du vil motta en ordrebekreftelse i etterkant, og hvis noe er uklart blir du kontaktet.

**Bestill service

Litt mer på "Gamlemåten". Send inn utfylt kontaktskjema til oss, så tar vi det derfra. Noter gjerne noe i kommentarfeltet dersom du har spesielle ønsker om f.eks. dato og/eller klokkeslett. Vi vurderer bilens alder, kjørelengde og historikk, kontakter deg med våre anbefalinger, og foreslår tidspunkt mest mulig basert på dine eventuelle ønsker.

Du kan også sende generelle henvendelser til våre verksteder via denne knappen.