Dinitrol understellsbehandling

De fleste Toyota som går på norske veier, har 3 års fabrikkgaranti mot lakkrust, og 12 års fabrikkgaranti mot gjennomrusting. Toyota Sørvest legger i tillegg ekstra beskyttelse på opphengsdetaljer under på biler vi leverer, på grunn av klimaet i vår kant av verden, samt bruken av saltlake mot glatte veier.

For ytterligere beskyttelse av bilen din, tilbyr vi forskjellige typer Dinitrol rustbeskyttelse. Vi kjenner Toyota og Lexus best, men kan understellsbehandle alle merker.

Dinitrol fullbehandling

Komplett behandling for optimal beskyttelse av bil som ikke tidligere har fått en Dinitrol behandling.

  • Den mest solgte behandling, som gir 100% beskyttelse av din bil.
  • Tildekking av interiør med plast og papirmatter.
  • Vognbunn rengjøres for salt og smuss med høytrykk. Løst belegg som PVC, rustflak o.l fjernes. Vognbunnen kontolleres for rustangrep.
  • Innerskjermer, dekkplater, lyddempende svamper o.l. fjernes etter unike sprøyteskjema for den enkelte bilmodell.
  • Bilen tørkes og er klar til behandling.

Behandlingen kan også utføres med varmvoks. En Dinitrol varmvoksbehandling er det samme som en Dinitrol fullbehandling, men med varmvoksprodukter som er et grønnere alternativ og dermed et mer miljøriktig valg til din bil. Meget luktsvak, miljøtilpasset og ingen drypp.

Fullbehandling kan også utvides med ekstra støydemping, reduserer veistøy med opp til 4db.

Dinitrol vognbunnsbehandling

Vognbunnsbehandling er beregnet for nye eller nyere biler som ikke tidligere har fått en Dinitrol behandling.

  • Komplett behandling av vognbunn, huleprofiler og kanaler. Behandlingsforløp for en Dinitrol Vedlikeholdsbehandling. Tildekking av interiør med plast og papirmatter.
  • Vognbunn rengjøres for salt og smuss med høytrykk. Løst belegg som PVC, rustflak o.l fjærnes. Vognbunnen kontolleres for rustangrep.
  • Innerskjermer, dekkplater, lyddempende og fuktsugende svamper o.l. demonteres etter unike sprøyteskjema for den enkelte bilmodell.

Som fullbehandlingen over, kan også vognbunnsbehandlingen utføres mer miljøvennlig med varmvoks, og utvides med støydempingsbehandling.