Hjulskift

Så er det den tiden på året igjen, trekkfuglene har tenkt sitt en stund, og det rapporteres fra dalstroka innafor og høyereliggende strøk både at nedbøren der tidvis er hvit, og at fuktigheten på asfalten av og til har fast form.

Hva så?

Det kan bety så mangt, blant annet at det nærmer seg tiden for legge om til vinterhjul. Men du behøver ikke tenke på tunge løft, skitne hjul, kalibrering av dekktrykksensorer osv. Bestill tid på et av våre verksteder under hjulskiftdagene, så skifter vi hjulene dine for kr 550,- mens du venter.

Husk å ta med:

  • Vinterhjulene - selvfølgelig. 
  • Muttersett. Dersom det ene hjulsettet ditt er på aluminiumsfelger, og det andre på stålfelger, så skal det nesten helt sikkert også være to sett hjulmutre.
  • Hjulkapsler - hvis du har, og de ikke står på sommerhjulene.

PS: Dersom du har dekkhotell hos Dekkstra eller på Mariero så behøver du ikke bestille tid, da får du egen innkalling.

Angi gjerne ønsket dato/klokkeslett i fritekstfeltet. Har du ikke spesielle ønsker, sett inn f.eks. et punktum.

Litt om dekkene:

I perioden 1. november til første mandag etter 2. påskedag, er minimum tillatte mønsterdybde på person- og varebiler 3 millimeter uansett dekktype. Du bør imidlertid vurdere skift dersom dekkene er slitt ned til 4 millimeter. Da er dekkenes egenskaper såpass kraftig redusert at tiden er inne for noe nytt. Kontakt oss gjerne for pristilbud.

Husk at dersom du har pigger i vinterhjulene dine, så har du i prinsippet ikke lov til å sette dem på før 1. november.

Du kan lese mer om dekk på siden til Statens vegvesen.

Gratis hjulskift?

Det er ikke mye i verden som er gratis, men dersom du får utført Toyota Originalservice på bilen din hos oss i perioden 15. oktober og ut året, så er hjulskift inkludert i prisen.

Du kan lese mer om Toyota Originalservice og andre kundefordeler bak knappen under.

Mens du venter...

...på at hjulene blir satt på bilen din, så har vi litt vått og litt tørt i kundeloungen. Der finner du også wifi hvis du vil på nett.

Hvis du har lyst, så demonstrerer helt sikkert en av selgerne våre en ny Toyota for deg, vi har mange gode tilbud for tiden. Kanskje en prøvekjøring frister? Du finner også et godt utvalg pent brukte biler hos oss.

Se våre verkstedkampanjer