Vårens hjulskiftdager

Tidlig påske i år, og våren er visst ikke så sen den heller!

Deilig å gå mot lysere tider, og det betyr også at det kan være på tide å tenke på hjulskift på din Toyota.

Du kan glemme tunge løft, skitne felger og gjenstridige hjulmuttere. Vi tar jobben for deg på din Toyota for kr 399,-. Da passer vi på å kalibrere lufttrykksensorer også hvis nødvendig.

Bestiller du annet arbeid på et av våre verksteder for utførelse innen 31. mai i år, utfører vi hjulskift uten tillegg i prisen for deg.

Bestill tid på knappen over eller kontaktskjema under. Dersom det er vanskelig for deg å komme fra på dagtid, så åpner vi for hjulskiftkvelder fram til kl 19:00 første og andre tirsdag etter påske.

Vi ber om frammøte mellom 5 og 10 minutter før bekreftet time slik at vi får holde flyten i produksjonen, og samtidig begrenser antall personer som befinner seg i butikken samtidig. Les for øvrig om våre COVID19 tiltak her

Husk å ta med muttersett til sommerhjulene hvis de er annerledes enn til vinterhjulene. Hvis du har stålfelger på det ene settet, og aluminumsfelger på det andre, så er det nesten helt sikkert at du har to sett muttere.

Begynner det å minke på dekkmønster? Minste lovlige mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 millimeter, men allerede ved 3 millimeter er dekkets egenskaper såpass svekket at vi anbefaler skift. Les mer om krav til dekk på sidene til Statens vegvesen

Angi gjerne ønsket dato/klokkeslett i kontaktskjemaet. Vi prøver så godt vi kan å tilfredsstille alles ønsker.