Toyota varebiler er kompakte, solide og allsidige.

I vårt varebilsenter finner du varebiler til alle behov. Med et godt utvalg i motorer og fleksible nyttelast-/akselavstandsalternativer, finner du den varebilen du trenger hos oss.

Proace Electric

Full av kraft

3 lengder

50 og 75 kWt batteripakker

Proace City

Best når det gjelder

2 lengder

3 motorer

Proace

Får jobben gjort

3 lengder

4 motorer

4WD tilgjengelig

Land Cruiser

Legenden

Hilux

Uovervinnelig

X-Cab og D-Cab

Legendarisk kvalitet - Avanserte sikkerhetssystemer - Kraftige motorer - Bredt sortiment - Fornuftig biløkonomi - God service

Vi kaller det bekymringsfritt bilhold

Se våre varebilkampanjer

Proace Electric- full av kraft

Møt det nyeste medlemmet av Proace-familien. Fremdeles den praktiske og funksjonelle Proace varebilen vi kjenner, men nå med batterielektrisk drift.

 • 50 kWt batteripakke - rekkevidde 230 km
 • 75 kWt batteripakke - rekkevidde 330 km
 • 1 tonn nyttelast
 • 1 tonn tilhengervekt
 • God ladetid
 • Kvalifiserer til ENOVA-støtte ved nyanskaffelse

Proace City - best når det gjelder

Hos Toyota tar vi business på alvor – din business. Derfor lanserer vi i 2020 Proace City. Den er designet rundt føreren, er lettkjørt og i stand til å dekke dine behov, med en kapasitet som overrasker.

Stikkord:

 • Utstyrsgrader Basic, Comfort og Comfort Plus
 • 2 lengder
 • 3 seter
 • Opp til 3,4 m lastelengde - tar 2 europaller
 • Opp til 4,3 m3 lastekapasitet (med Smart Cargo)
 • 1500 kg tilhengervekt
 • Opp til 1000 kg nyttelast
 • Motorer fra 75 til 130hk

Proace - får jobben gjort

Nye Proace er kvikk, lettkjørt og designet for å tilfredsstille transportbehovene til firmabrukere, med komfort og kjøreegenskaper som en personbil. Proace tilbys nå i et bredt utvalg med flere varianter enn før. Modellen tilbyr omfattende dekning av varebilmarkedet for å gjøre hverdagen lettere. Utvalget inkluderer forskjellige utstyrsgrader, motorstørrelser, gearkasser og tre ulike karosseristørrelser: Compact, Medium og Lang.

Medium kan også leveres som chassis klart for ditt unike påbygg.

Medium og Lang kan også leveres med firehjulstrekk.

Proace Verso - persontransport på 1. klasse

La gå, det er egentlig ikke en varebil, men det er helt klart ett nyttekjøretøy. Den nye Proace Verso tar vår tradisjon med anvendelige og fleksible biler for persontransport videre. Den byr på rikelig plass til  8 eller 9 personer og har praktiske løsninger for mennesker på farten. Gjennomtenkt utstyr, avanserte dieselmotorer og moderne teknologi gjør kjøreopplevelsen enda bedre, sikrere og uanstrengt.

Land Cruiser - Legenden

Bilen som knapt trenger noen introduksjon. Med en historie på mer enn 65 år bak seg, fremstår den nye Land Cruiser med en enestående kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Land Cruiser er en enestående kombinasjon av komfort, framkommelighet og luksus.

Land Cruiser leveres som 2, 5 eller 7-seter.

Hilux - uovervinnelig

Siden sin lansering i 1968 har verdens mest populære pick-up blitt solgt i over 16 millioner enheter. Hilux fortsetter å forbløffe med sin evne til å takle alle slags røffe utfordringer, og ble udødeliggjort lenge før Top Gear prøvde å ta knekken på en av dem. CV'en består blant annet av ekspedisjoner til Nord- og Sydpolen, Grønland, Dakar-rally og vulkanbestigning. Den helt nye Hilux er tøffere, sterkere, og med bedre fremkommelighet enn noensinne.

Hilux leveres som X-Cab eller D-Cab. Utstyrsgrad SR og SR+ er tilgjengelig med 6-trinns automatkasse. Invincible X leveres bare med automat.

Toyota Leasing Plus - alt på en faktura

Gjør eget regnskap mer effektivt. Med Toyota Leasing Plus samles og fordeles alle dine bilutgifter på èn månedlig faktura. Toyota Leasing Plus gir bedriften forutsigbart, enkelt, behagelig og problemfritt bilhold, med full kontroll på utgiftene.

 • Serviceavtale, gjerne med Express-service
 • Gunstig Toyota-forsikring
 • Drivstoffkort med gode priser
 • Dekkhotell

Express-service - service mens du venter

Tid er penger, og en bil som står og/eller en medarbeider som bruker halve dagen på å komme seg til/fra verksted er ikke økonomisk. Derfor har vi utviklet Toyota Ekspress-service, hvor to spesialtrente mekanikere arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På den måten halverer vi tiden på servicen, uten at det går ut over kvaliteten, og uten at det koster mer enn en vanlig service.

Som Toyota-eier oppnår du:

 • forutsigbarhet
 • tidsbesparelse
 • fleksibilitet
 • perfekt for Toyota-kunder "In business"

Toyota Eurocare - 24/7 assistanseprogram

Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, har du i tillegg tryggere bilkjøring overalt hvor du ferdes gjennom Toyota Eurocare.

Ringer du 800 33 105 står et komplett Toyota assistanse-team klar for å hjelpe deg å finne en løsning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året i 12 mnd. Toyota Eurocare er inkludert for alle nye norskregistrerte Toyota kjøpt hos autorisert Toyota forhandler i Norge. Ved utført Toyota Originalservice hos oss, kan Toyota Eurocare forlenges med inntil 12 mnd/15 000 km om gangen til bilen når 15 års alder.

Våre næringsselgere

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Kyrre Langeland

M: 480 38 600

E: kyrre.langeland@sorvest.toyota.no

Kyrre finner du på Forus.

 

John Enok Kommedal

M: 992 24 422

E: john.kommedal@sorvest.toyota.no

John Enok finner du på Forus.

 

Kenneth Knudsen

M: 475 02 511

E: kenneth.knudsen@sorvest.toyota.no

Kenneth finner du på Mariero.