EU-kontroll

Ingen kan Toyota bedre

Nesten alle biltyper må gjennomgå EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Enkelte kjøretøygrupper (bl.a. taxi) har andre kontrollintervaller. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen. Eventuelle mangler må utbedres før den blir godkjent. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota. Det er vi som KAN Toyota.

Lurer du på noe om eu-kontroll? Spør oss eller slå opp på sidene til Statens vegvesen.

*Bestill online selv

"Gjør-det-selv" verkstedbestilling. Du får opp meny over hva som kan være aktuelt for deg. Hvis tidspunktet for EU-kontroll sammenfaller noenlunde med tidspunkt for service, så kan du bestille begge deler her. Alt er ferdig priset slik at du har full oversikt, og du legger selv inn ønsket dato/klokkeslett i kalenderen vår. Du vil motta en ordrebekreftelse i etterkant, og hvis noe er uklart blir du kontaktet.

**Bestill service

Litt mer på "Gamlemåten". Send inn utfylt kontaktskjema til oss, så tar vi det derfra. Noter gjerne noe i kommentarfeltet dersom du har spesielle ønsker om f.eks. dato og/eller klokkeslett. Vi vurderer bilens alder, kjørelengde og historikk, kontakter deg med våre anbefalinger, og foreslår tidspunkt mest mulig basert på dine eventuelle ønsker.