EU-kontroll

Ingen kan Toyota bedre

Nesten alle biltyper må gjennomgå EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Enkelte kjøretøygrupper (bl.a. taxi) har andre kontrollintervaller. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen. Eventuelle mangler må utbedres før den blir godkjent. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota. Det er vi som KAN Toyota.

Lurer du på noe om eu-kontroll? Spør oss eller slå opp på sidene til Statens vegvesen.

*Bestill online

"Gjør-det-selv" verkstedbestilling. Du får opp meny over foreslått serviceintervall med grunnpakke og mulig tilleggsarbeid. Alt er ferdig priset slik at du har full oversikt, og du finner selv dato/klokkeslett som passer deg i kalenderen vår. Du vil motta en ordrebekreftelse i etterkant, og hvis noe er uklart blir du kontaktet.

**Bestill tid

Litt mer på "gamlemåten". Send inn utfylt kontaktskjema til oss, så tar vi det derfra. Noter gjerne noe i kommentarfeltet dersom du har spesielle ønsker om f.eks. dato og/eller klokkeslett. Vi vurderer bilens alder, kjørelengde og historikk, kontakter deg med våre anbefalinger, og foreslår tidspunkt mest mulig basert på dine eventuelle ønsker.