Originalservice

Toyota-trygghet

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Dette vil vi hjelpe og veilede deg med når du har behov for det. Avhengig av kjørestil og kjøreforhold skal dette gjøres en gang i året.

Benytter du Toyota Originalservice hos oss er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde. Toyota Hybrid helsesjekk inkluderer 12 måneder (maks 15 000 km) forlenget/utvidet garanti på hybridbatteri på inntil 10 år gamle biler.

Benytter du Toyota Originalservice hos oss får du automatisk nye 12 måneder (maks 15 000 km) med veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare i inntil 15 år. Hos oss benytter vi bare Toyota originaldeler og vi tar 100% ansvar for bilens garantier.

Alt arbeid utføres av høyt kvalifiserte Toyota-mekanikere.

Velkommen!

For å bestille time til service / foreskrevet vedlikehold, kan du enkelt gjøre dette på toyota.no via skjemaet under. Der velger du selv det tidspunktet som passer best for deg. 

Online timebestilling er foreløpig ikke aktivert for verkstedet på Bryne, bruk skjema Bestill verkstedtime nedenfor. Du kan naturligvis også bestille på Forus og Mariero på dette skjemaet om du foretrekker det framfor Online timebestilling.

For andre type henvendelser som EU-kontroll, glasskade, hjulskift eller generell kontakt, kan du benytte skjema under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Du kan naturligvis også ringe oss for å bestille tid.