MyToyota - tilkoblede tjenester

Ting skjer når du blir med.

Enten du er i bilen eller utenfor kan du få info om din Toyota med MyToyota, en rekke forskjellige tilkoblede tjenester som er tilgjengelige via MyToyota-appen på mobilen og MyToyota Multimedia på skjermen i bilen, alt for å gjøre det sikrere og morsommere å kjøre.

Med å bruke MyToyota-appen på mobiltelefonen din, kan du kommunisere med bilen din over alt. Planlegg reiser hjemmefra, finn bilen din, optimaliser kjøringen din, få føreranalyser og varsler om vedlikeholdsservicer.

MyToyota Multimedia har navigasjon i sanntid, varsling av fotobokser, viser bensinstasjoner og serverdigheter (POI = Point Of Interest). MyToyota Multimedia har også støtte for Apple CarPlay og Android Auto, slik at du kan koble til, spille musikk og bruke favorittappene dine i telefonen via skjermen på dashbordet.

Det har aldri vært bedre å kjøre Toyota og med tilkoblede tjenestene på MyToyota, blir det enda bedre. Du får informasjon og kan skaffe deg oversikt, uansett hvor du legger bilturen.

Teknologi er ikke nødvendigvis skremmende. Vi har svar på alle dine spørsmål om tjenestene tilknyttet MyToyota.

Med de tilkoblede tjenestene til MinToyota får du tilgang til verden omkring deg. Du kan kjøre mer effektivt og smart. Vi har gjort det så enkelt og intuitivt som mulig, men vi er sikker på at du likevel har spørsmål. Vi skal gladelig gi svar.