Originalservice

Toyota-trygghet

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold.

Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde.

Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk med Toyota Eurocare frem til neste serviceintervall i inntil 15 år. Tenk originalt!

Toyota Originalservice inkluderer:

  • Veihjelp: Nye 12 måneder med Toyota Eurocare på biler inntil 15 år gamle.
  • Helsesjekk: Det er kun vi som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide hybrid batterigarantien. Vi kaller det Toyota helsesjekk/hybrid helsesjekk.
  • 100% Toyota: Det er kun vi som tilbyr Toyota originaldeler.
  • Trygghet: Bruker du oss forblir ansvaret for bilens garantier 100% hos Toyota.
  • Kunnskap: Arbeidet utføres av spesialutdannede mekanikere.

*Bestill online

"Gjør-det-selv" verkstedbestilling. Du får opp meny over foreslått serviceintervall med grunnpakke og mulig tilleggsarbeid. Alt er ferdig priset slik at du har full oversikt, og du finner selv dato/klokkeslett som passer deg i kalenderen vår. Hvis du trenger (og kan ta) EU-kontroll samtidig med Toyota Originalservice, så får du EU-kontrollen til halv pris. Du vil motta en ordrebekreftelse i etterkant, og hvis noe er uklart blir du kontaktet.

**Bestill service

Litt mer på "Gamlemåten". Send inn utfylt kontaktskjema til oss, så tar vi det derfra. Noter gjerne noe i kommentarfeltet dersom du har spesielle ønsker om f.eks. dato og/eller klokkeslett. Vi vurderer bilens alder, kjørelengde og historikk, kontakter deg med våre anbefalinger, og foreslår tidspunkt mest mulig basert på dine eventuelle ønsker.

Du kan også sende generelle henvendelser til våre verksteder via denne knappen.