Originalservice

Toyota-trygghet

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold.

Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde.

Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk med Toyota Eurocare frem til neste serviceintervall i inntil 15 år. Tenk originalt!

Toyota Originalservice inkluderer:

  • Veihjelp: Nye 12 måneder med Toyota Eurocare på biler inntil 15 år gamle.
  • Helsesjekk: Det er kun vi som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide hybrid batterigarantien. Vi kaller det Toyota helsesjekk/hybrid helsesjekk. Hybrid helsesjekk kan utvide garantien på ditt hybrid batteri opp til 10 år fra førstegangsregistrering.
  • 100% Toyota: Det er kun vi som tilbyr Toyota originaldeler.
  • Trygghet: Bruker du oss forblir ansvaret for bilens garantier 100% hos Toyota.
  • Kunnskap: Arbeidet utføres av spesialutdannede mekanikere.

*Bestill online

"Gjør-det-selv" verkstedbestilling. Du får opp meny over foreslått serviceintervall med grunnpakke og mulig tilleggsarbeid. Alt er ferdig priset slik at du har full oversikt, og du finner selv dato/klokkeslett som passer deg i kalenderen vår. Du vil motta en ordrebekreftelse i etterkant, og hvis noe er uklart blir du kontaktet.

**Bestill service

Litt mer på "gamlemåten". Send inn utfylt kontaktskjema til oss, så tar vi det derfra. Noter gjerne noe i kommentarfeltet dersom du har spesielle ønsker om f.eks. dato og/eller klokkeslett. Vi vurderer bilens alder, kjørelengde og historikk, kontakter deg med våre anbefalinger, og foreslår tidspunkt mest mulig basert på dine eventuelle ønsker.